Enthousiaste muzikanten die onder leiding van dirigent Gouke Gerben Wielenga, iedere week op maandagavond van 19:30 tot 21:30 repeteren in dorpshuis “Eldorado” in Wânswert.

De vereniging heeft 24 leden en twee leerlingen.

Ieder jaar hebben zij een volle agenda. Ze begeleiden meerdere kerkdiensten in zowel Burdaard als in Wânswert. Zij begeleiden ook ieder jaar de tentdienst die de feestweek in Burdaard afsluit. Daarnaast organiseren zij ieder jaar een koffieconcert in Burdaard en een donateursconcert in Wânswert. En ieder jaar komen zij voor Moederdag bij u aan de deur met de ‘blomme-aksje’. Dit is ieder jaar weer een groot succes.

Je kan “Concordia” ieder jaar zien en horen tijdens het solistenconcours van de Muziekfederatie Ferwerderadiel, deze wordt ieder jaar op de laatste zaterdag in maart georganiseerd. ’s Avonds is “Concordia” natuurlijk aanwezig voor het federatiefestival van de Muziekfederatie Ferwerderadiel.

In 2009 heeft “Concordia” voor de eerste keer in haar bestaan mee gedaan aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen (NBK) in Groningen.

 

Bekijk de website van Concordia. En houd ook de agenda in de gaten voor optredens van Concordia.

 

Een samenvatting van het Maestro Concert van 6 mei j.l. Hier won Tsjerk de Groot de competitie ” Maestro 2017″  

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ exclusions=”3″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]