24 november:

  • Realisatie zonnedak fam. Spoelstra
    De plaatsing van de 200 zonnepanelen op het dak van de fam. Spoelstra Skettersdyk 9 te Wânswert zal door FDB Techniek uit Sint Annaparochie worden uitgevoerd. Vanwege de zomerperiode waarin de toezegging van de financiële ondersteuning werd vertraagd, hebben de werkzaamheden tijdelijk stil gelegen. De afgelopen dagen zijn er gelukkig weer nieuwe ontwikkelingen geweest. Volgens plan worden deze maand de zonnepanelen op het dak van de Fam. Spoelstra geplaatst. De werkzaamheden in augustus door Liander verliepen volgens plan, zodat het voorwerk klaar is.

Ben je benieuwd? Zaterdag 24 november is de opening van dit mooie project! Tussen 16:30 uur en 18:00 uur zal Burgemeester van Dongeradeel en voorzitter van Ûs Köoperaasje Marga Waanders het zonnedak openen.  

 

18 april:

  • Vanochtend ons overleg over het project ‘Samen Zon’ positief afgesloten! We hebben al veel zonnepanelen op alle drie daken in Ferwerderadiel verkocht. Veel mensen zijn enthousiast. Wil jij ook je eigen zonne-energie opwekken maar heb je geen geschikt dak, weet je niet welke zonnepanelen, koop dan voor € 99,- per zonnepaneel een zon certificaat en we leggen je panelen bij de boer op het dak. Géén zorgen en toch groene stroom! Kijk voor meer informatie op de website www.mei-inoargrien.nl of ga direct naar de link http://mienskipsenergie.nl/samenzon

 

Op het prachtige dak van de Familie Spoelstra komen straks een reeks zonnepanelen. Zie hier een rondvlucht over het dak.