“Ja, inderdaad, de bezem gaat door Wânswert” Als je zo door het dorp loopt, fietst of rijdt en de ogen eens de kost geeft dan is het geen overbodige luxe om de bezem bij de hand te nemen en de boel eens wat aan kant te maken. De lente is in volle gang en de bomen in knop…. Kom op: actie! 

Samen met Berber Tolsma gaan we de schouders 3 juni eronder zetten om zwerfafval, overtollig onkruid bij speeltuin en verdere rommel op te ruimen. Hier en daar eens een bezem erdoorheen. En voor wie hulp nodig heeft bij een voortuin kan zich ook melden. We komen graag helpen om het weer ‘spik en span’ te maken. 

Met name enkele voortuinen kunnen best een opknapbeurt gebruiken. Maar voordat de hulptroepen staan te trappelen kan men ook alvast zelf de handen uit de mouwen steken… Tref je zaken aan in je tuin die eigenlijk er niet in horen? Ruim het alvast op. Nu is de organisatie onze taak, en hebben dus maar twee paar handen. We zouden het tof vinden als er deze zaterdagmiddag meerdere dorpsbewoners zich spontaan zouden aanmelden. En nu denk je meteen: ‘Aha, dat is net wat voor mij!’  Prima, dan als een speer naar het contact formulier of trek aan de bel op Facebook bij Berber of mij.  Voor de jeugd proberen we grondprikkers en/of grijpers te regelen. Er zullen diverse klussen verdeeld worden, te denken aan; verzamelen zwerfafval. Eldorado zal vanbinnen ook een frisse beurt krijgen. Dus daarvoor zijn een paar mensen nodig die in de aanslag gaan met zeem, sop en water. (Neem zelf schoonmaakmiddelen en attributen mee.) Naast het interieur, bar, vloer, toiletten etc binnen Eldorado is de buitenkant ook toe aan een schoonmaak klus. Ramen, kozijnen en de parkeerplaats rond Eldorado worden onderhanden genomen. Voor een steiger zou Tsjerk zich inspannen, maar enkele extra krachten voor deze taak zou meer dan welkom zijn. Meld je dus aan!

We spreken af om te verzamelen 13:00 uur bij Eldorado waar we de taken gaan verdelen. Verdere instructies worden dan gegeven. Rond 16:00 uur zal er onder het genot van een hapje en drankje deze nuttige dag worden afgesloten. 

Er van uitgaande op een massale opkomst zien we jullie aanmelding graag tegemoet. Zodat we samen er een leuke maar nuttige middag van kunnen maken.

Namens Vincent Schiphorst en Berber Tolsma alvast bedankt! 

 

Deel deze pagina op je Facebook en laat zien dat je mee doet!