Er zijn in de loop van het jaar zijn diverse activiteiten die kenmerkend zijn voor het dorp. Een hoogtepunt is bijvoorbeeld elk jaar Sinterklaas en het carbid schieten op oudjaarsdag. Maar ook de jaarlijkse uitvoering van onze toneelvereniging: “De Trochzetters” is een happening op zich. Helaas zijn daar nog geen foto’s van…Maar wie weet volgend jaar staan ze er hier tussen! Wat was het prachtig het dorpsfeest van 2016! Nu al zin in dit jaar! 

Deze gallerij wordt geregeld voorzien van nieuwe updates. Heb je zelf een leuke foto dan zijn we altijd benieuwd en plaatsen we deze graag ook op deze pagina. 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1,2″ exclusions=”3″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]